Tópart Hotel Balatonvilágos

Csodálatos kikapcsolódás a Balaton partján

Gyors foglalás

Étterem

Mi mindig arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódását a friss alapanyagból készült, ízletes és egészséges ételeinkkel tegyük még felejthetetlenebbé. A magyar és a nemzetközi konyha fogásait ezért a legújabb technológiával és a legnagyobb odafigyeléssel készítjük, ami mellé a Balaton-régió és a magyar borvidék legnemesebb borait szolgáljuk fel.

Gasztronómia

A kulináris élményt csak fokozza, hogy 2015-ben megújult panorámás éttermünkből páratlan kilátás nyílik a Balatonra és a szálloda ősfás parkjára. Ha viszont még közelebbről élvezné a látványt és az ízeket, 80 fős vízparti teraszunkon jó időben ezt is megteheti, ahol az ízletes ételek, az italok és a kivételes környezet összeadódva együtt garantálják a különleges élményt.
A szálloda étterme és vízparti terasza a hotel vendégei mellett szeretettel várja a külsős vendégeket is.

Nyitvatartás:

Április 29-étől, teljesen új étlappal, a legfinomabb ételekkel és italokkal várja vendégeit a Tópart Hotel & Étterem, a Balaton partján.
Csodás panoráma, meghitt, romantikus hangulat és kitűnő fogások várják a Tópart Étteremben!

Június 2-án, 6-án, 9-én, 11-én, 16-án, 18-án, 23-án, 26-án és 30-án a Tópart Hotel étterme - esküvő miatt - zárva tart. A többi napon déltől egészen este 9 óráig finom ételekkel, hűs italokkal, csodás panorámával, meghitt, romantikus hangulattal várunk benneteket Balatonvilágoson, a Zrínyi utca 1-es szám alatt.

Asztalfoglaláshoz hívjátok a +36 88 446 479-es telefonszámot!

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Teraszunk nyitvatartása időjárás függő.

Asztalfoglalás:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +36 88 446 479

Tópart Hotel Balatonvilágos
  8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.
  Email: info@toparthotel.hu
  Tel: +88 446 479
  Mobil: +36 30 599 6304